Bas Haring

Bas Haring

Ik verzorg voor jou een filosofisch 3-gangendiner met bij elke gang een ander onderwerp.

Tinkebell

Tinkebell

Ik los jouw allergrootste probleem op.

Marjolijn van Heemstra

Marjolijn van Heemstra

Ik maak een voorstelling met jou in de hoofdrol. We plannen het ruim vooruit zodat het ons beide goed uitkomt. Of hou je het liever klein? Samen naar het theater en tevoren mee eten met de acteurs kan ook!

Roel in ’t Veld en Guido Enthoven

Guido Enthoven & Roel in het Veld

Met oude geschriften binnen handbereik drinken we met jou aan het einde van de middag een borrel – misschien wel meer – en praten over maatschappelijke innovatie. New Atlantis van Francis Bacon en het Kralenspel van Hermann Hesse brengen we mee.

Martijn Engelbregt

Martijn Engelbregt

Circus Engelbregt trakteert op een exclusieve tweedaagse training Intuïtieve Mensbenadering t.w.v. €293.000 voor jou en 32 medewerkers. Na deze training beschikken je medewerkers over fortuinlijke inzichten waarmee het sociale kapitaal in je onderneming in één klap verveelvoudigt.

Elena Simons

Elena Simons

Ik neem je geblinddoekt mee op een wandeling vol ervaringen.

Remko van der Drift

Ik geef een exclusieve workshop ‘Fouten maken moet’. De belangrijkste thema’s uit mijn gelijknamig boek komen op een interactieve en speelse manier voorbij: de faalparadox, groei mindset, comfort zone, en L.E.F. om fouten te durven maken. Meer informatie op www.foutenmakenmoet.ml.

Johannes Hogebrink

Johannes Hogebrink

Ik schilder van jou een staatsieportret, of maak een wandschildering in jullie bedrijfspand. Kies maar! www.johannez.nl.

Calle Real

Calle Real

Flamencokoor Calle Real neemt u mee op een muzikale reis langs de steden, dorpen en het platteland van Andalusië. De authentieke muziek die Calle Real voor u zingt klinkt soms ingetogen, soms feestelijk, soms meeslepend en altijd verrassend. Het koor, begeleid door gitaar, zingt graag bij u thuis of op kantoor in en rond Amsterdam.

Fanneke Verhallen

Fanneke Verhallen

Ik zing je in slaap na een zware dag, aan je bed of per Skype. Ik heb slaapliedjes van over de hele wereld in mijn repertoire.

Krijn Peter Hesselink

Krijn Peter Hesselink

Ik schrijf voor jou een onsterflijk vers op maat. Na een korte ontmoeting op een plek die voor jou belangrijk is, maak ik er een echt persoonlijk gedicht van.

Sabine Linz

Sabine Linz

Ik maak een unieke choreografie voor jou, jouw familie of bedrijf, op jullie vergadertafel, in je woonkamer of op jouw favoriete locatie. Een performance helemaal op maat, geïnspireerd op jouw verhalen en wensen!

Sanne van Rooij

Sanne van Rooij

Ik tover jouw handschrift om tot een eigen lettertype: Boss Script.

Erik Weijers

Erik Weijers

Ik schrijf jouw profiel op een datingsite of Tinder. Voor bazen die single zijn of een open relatie hebben. Samen vertalen we jouw interessante persoonlijkheid naar aantrekkelijke online teksten en berichtjes.

Straatklinkers

Wij, de leden van dak- en thuislozenkoor de Straatklinkers komen voor jou zingen. Een privéconcert voor jou en je vrienden bij jouw thuis of, als je dat liever hebt, op een prachtige locatie in Amsterdam. We zingen je Amsterdamse liedjes toe, waar jij gegarandeerd vrolijk van gaat worden. www.facebook.com/straatpastoraat

Freek ten Broeke

Freek ten Broeke

Ik bak voor jou de lekkerste wortelnotentaart van Nederland, volgens een geheim recept dat 30 jaar geleden vanuit Nieuw-Zeeland naar de Achterhoek werd geïmporteerd. Kijk eens op www.wortelnotentaart.nl.

André Hendrikse

Ik neem je mee naar de top van de polder-Matterhorn bij Rotterdam. Als je wilt inclusief kennismaking met het survival-parcours. Ik ben ervaren begeleider. Zie www.montecervino.nl.

Monika Denes

Ik verzorg voor jouw hele Raad van Bestuur een workshop de Magie van Aanraking. Ervaar hoe aanraking de samenwerking verdiept! Zie www.aanraking.net.

Anneloor van Heemstra

Anneloor van Heemstra

Jij krijgt een plek op de aftiteling van mijn volgende film. Ook mag je een keer in de eindfase van de montage komen kijken en jouw advies geven.

Tom Egyedi

Tom Egyedi

Ik help je duurzamer te wonen met behoud van comfort. Je krijgt een energie-advies-op-maat voor je woning. Zet je bonus in voor maatschappelijke en klimaatbestendige maatregelen en bespaar geld met je eigen woning!

WorldGranny

Het nieuwe kookboek van WorldGranny is genomineerd voor het beste kookboek 2015. Wij bieden een gesigneerd exemplaar in combinatie met een speciaal diner dat verzorgd wordt door het team dat het boek heeft gemaakt. WordGranny zet zich in voor de belangen van ouderen, zowel in Nederland als elders ter wereld. www.worldgranny.nl

Jacques Blommestijn

Jaques Blommestijn

Wij, de Visionist en de Illusionist, trakteren op inspiratie. We wandelen naar de wodanseiken bij Wolfheze en zullen dineren in aangename omgeving. Daar delen wij kunstenaars onze toekomstvisie – op geheel eigen visionaire en illusionistische wijze.

Adeline Riesselmann

Een prachtig portret in taal! Ik zet jouw levensverhaal op papier. Jij praat, ik luister en stel af en toe een vraag. Op basis van een paar gesprekken zorgen we er zo samen voor dat jouw verhaal goed wordt vastgelegd.

Suzanna Peso

Ik brij graag een set handschoenen, muts en sjaal in gewenste kleur en materiaal, op maat. Een echte, warme en stijlvolle bonus voor de koude maanden!

Sander Turnhout

Ik ga met jou wilde paddestoelen (Cantharellen, oesterzwammen, eekhoorntjesbrood, heksenboleten, parasolzwammen) vinden, plukken en bereiden.

Rob van Doggenaar

Ik geef je voetreflexmassage. Het zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel meer met elkaar in harmonie komen. Het ruimt blokkades op en laat energie meer stromen. Tijdens de massage praat ik graag met je over dat wat mooi en belangrijk is in ’t leven.

Oene de Jong

Oene de Jong

Ik neem je mee op een bijzondere wandeling op Boschplaat Terschelling.